Receptes - Els entrepans de tota la setmana en 1/2 hora [1]
Enviat per joancmartin [2] el
Enviat per joancmartin [2] el
Enllaços
[1] http://arenyautes.cat/content/receptes-els-entrepans-de-tota-la-setmana-en-12-hora
[2] http://arenyautes.cat/joancmartin
[3] http://arenyautes.cat/eliy
Comentaris
forn
Enviat per eliy el Dij, 13/05/2010 - 14:32
Cosinet, jo també fa anys que faig servir aquest mètode, de fet els meus pares ja ho feien quan jo anava a l'escola, és molt pràtic. Per si et pot ajudar, recentment hi he incorporat un altre factor: el forn.
Normalment em menjo l'entrepà 30 minuts o 1 hora després de treure'l del congelador, així que no li dono temps per descongelar-se. Si el poses una estona al forn el pa queda mooolt més cruixent! Està boníssim, t'ho asseguro, jeje. Ara, te l'has de menjar com a molt tard una hora després de posar-lo al forn perquè si no queda una altra vegada tou.
Apa, que vagin de gust!