Hola,
va quedar la cosa penjada de la llimona. L'Elena ho va veure i fa uns dies en Rafa m'ho va comentar.
El suc de la llimona li vàrem tirar al damunt del sucre quan varem preparar-ho per macerar. També en ajuda a crear aquella mena d'almivar que es farà amb el macerat però sobretot si posa per l'aspecte desinfectant. El sucre es l'element conservant però a totes les melmelades és bo (la mare ho diu) posar-hi un punt de llimona que, apart que li aporta un punt àcid de contrast també ajuda a matar bitxos. En el cas de les maduixes encara és més recomanable perquè no separem la pell i posem la fruita sencera, i malgrat que les hem esbandit sempre se'ns hi pot barrejar alguna impuresa.
Comentaris
La llimona un desinfectant
Enviat per @oriolferran el Dg, 29/05/2011 - 19:01
Hola,
va quedar la cosa penjada de la llimona. L'Elena ho va veure i fa uns dies en Rafa m'ho va comentar.
El suc de la llimona li vàrem tirar al damunt del sucre quan varem preparar-ho per macerar. També en ajuda a crear aquella mena d'almivar que es farà amb el macerat però sobretot si posa per l'aspecte desinfectant. El sucre es l'element conservant però a totes les melmelades és bo (la mare ho diu) posar-hi un punt de llimona que, apart que li aporta un punt àcid de contrast també ajuda a matar bitxos. En el cas de les maduixes encara és més recomanable perquè no separem la pell i posem la fruita sencera, i malgrat que les hem esbandit sempre se'ns hi pot barrejar alguna impuresa.
Tema tancat. Rafa, ja diràs com va quedar.
Oriol