Enviat per Esperanceta - FARALAI el Dll, 22/01/2007 - 10:05
Quan vulgueu us ho cuino. És molt fàcil. Amanida amb coses vàries trobades a la nevera i ben mesclat i amanit amb vinagreta de mel (com la que fan a la Krusan). Després creps (no té secret) farcit amb arròs integral, espècies, panses i blat de moro i amb el toc de l'orenga i també la vinagreta.
Amb la cuina és qüestió de tenir imaginació. Com tot!
Faralai Adrià
Sense estrelles michelin però il·luminada que dóna gust!
Comentaris
Quan vulgueu us ho cuino.
Enviat per Esperanceta - FARALAI el Dll, 22/01/2007 - 10:05
Quan vulgueu us ho cuino. És molt fàcil. Amanida amb coses vàries trobades a la nevera i ben mesclat i amanit amb vinagreta de mel (com la que fan a la Krusan). Després creps (no té secret) farcit amb arròs integral, espècies, panses i blat de moro i amb el toc de l'orenga i també la vinagreta.
Amb la cuina és qüestió de tenir imaginació. Com tot!
Faralai Adrià
Sense estrelles michelin però il·luminada que dóna gust!