60 anys d'aventures, 60 anys d'escoltisme

Ja és aquí!! Ja ha arribat!!! 

Avui, comencen els actes per commemorar els 60 anys de l'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat. Aquest vespre reviurem les aventures, les experiències, els records i la companyia dels escoltes que han creat la història dels 60 anys de vida del cau. Per tal que això succeeixi amb gust, és necessària la participació d'antics i acutals membres de l'Agrupament, i és per aquest motiu que volem que ens acompanyeu en aquest dia tant especial per nosaltres. 

Què millor que un àpat per gaudir de la companyia, de retrobaments, de les històries, de les anècdotes i de les mirades dels escoltes i les guies?

Així doncs, vine a la placeta de l'Església a les 9 pm per celebrar, juntament amb amanida, pa amb tomàquet, botifarra, mongetes, beguda i postres dels establiments locals, amb en Jaume Barri, un vetllador màgic, i amb una pila de sorpreses preparades!!!!

No hi podeu faltar!!! RECUPEREU EL FOULARD, LLUÏU-LO AL VOSTRE COLL I ENS TROBEM AVUI A LES 9 PM A LA PLACETA!!!! 

- Recordeu que el sopar és exclusiu per membres i antics membres de l'Agrupament, hi poden venir parelles i fills i filles petits, també!!!

- El preu del tiquet és de 10 eurus adults i 7 eurus infants!!! I si porteu la vostra carmanyola i el vostre got us retornem 1 euro!!!

Equip d'Agrupament

Afegeix un comentari nou