La llista de correu d'areny@utes

La llista de correu d'arenyautes és una de les llistes més veteranes de la Internet catalana. Es va crear l'any 1997 i des d'aleshores ha mantingut una activitat continuada. Agrupa més de 400 correus electrònics i s'hi debat i tracten tota mena de temes arenyencs.

Per accedir-hi només heu de disposar d'una adreça de correu i enviar el missatge de subscripció (podeu fer-ho des d'aquí).

No podreu escriure fins que l'administrador us autoritzi la vostra alta.

 

que són les llistes de correu?

 

Les llistes de correu són un ús especial del correu electrònic que permet la distribució massiva d'informació entre múltiples usuaris de Internet simultàniament. En una llista de correu s'envia un correu electrònic a l'adreça de la llista (exemple: llista@correu.org) i li arriba massivament a totes les persones inscrites a la llista, depenent de com estigui configurada la llista de correu els receptors podran o no tenir la possibilitat d'enviar correus o respondre'ls. Moltes organitzacions utilitzen cada vegada més aquesta eina per mantenir serveis d'informació amb notícies, publicitat i altres informacions d'interès sobre una temàtica concreta. Per no caure en pràctiques d'spam, els correus s'envien prèvia inscripció del destinatari i donant l'oportunitat de cancelar-la sempre que vulgui. Les llistes de correu electrònic acostumen a funcionar de forma automàtica mitjançant l'ús d'un gestor de llistes de correu i una adreça de correu electrònic que és l'única destinatària del missatges de correu electrònic (l'adreça de correu de la llista).

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

tomàs salazar

subrealisme polític.

Enviat per tomàs salazar el Dll, 18/07/2011 - 08:59

Ahir diumenge escoltant la ràdio vaig parar atenció a les paraules del portaveu del psc-psoe d´arenys de mar.
Deia que ells no veuen bé que és quedin les escombreries,- que s´han tret el dia que no toca i estàn marcades amb un adhesiu -, tot el dia al carrer fins el dia de rebuig.
Curiosament ells varen tenir l´alcaldia i en aquest tema no varen fer res .
Es veritat que quant es governa és diu una cosa i a l´oposició una altre.

Quant la gent sent alguns que s´anomenen polítics és normal que no vagin a votar
alguns polítics tenen un armari ple d´americanes i es posan la que toca segons el moment

Per acabar en politica no tot si val.

@oriolferran

surrealisme salazarià

Enviat per @oriolferran el Dll, 18/07/2011 - 12:55

Tomàs,
realment ets un pou de sorpreses. A la recerca de nous mons veig que també has arribat per aquestes noves fronteres digitals. Encara que sembla que mantens una fidelitat a la llista d'arenyautes... és el que he pensat al veure que publiques aquest comentari a aquest apunt informatiu de la llista i que no té res a veure amb el que tu comentes. Sense voler ofendre has actuat com els robots que van publicant publicitat (spam) a tort i a dret per la web.

A arenyautes.cat els temes neixen de les aportacions (apunts) que fan els seus membres i això genera uns fils de comentaris i debats. Aquesta apunts es poden complementar amb fotografies i vídeos (que també es destqquen a prtada). També hi ha l'opció de fer anuncis o ofertes i demandes a través de suró.

A la portada es veuen els darrers apunts, per ordre cronològic, però també es pot anar als perfils dels arenyautes i seguir els seus antics apunts i publicacions. També hi ha un ranking d'apunts pels més vistos o comentats dels darrers temps.

Tot això intenta fer més endreçat i lògic el debat i també ajuda a mantenir un fil històric dels continguts. En el cas del teu comentari, podia haver estat un apunt des del teu perfil o un comentari a altres apunts que parlessin del tema de la recollida selectiva o...

Benvingut per arenyautes.cat.

Oriol

rosaura

              Aquest dies m

Enviat per rosaura el Dm, 18/06/2013 - 02:05

              Aquest dies m’he trobat amb molta gent que m’ha preguntat si era veritat el que deia l’Agenda d’aquest mes,  Que he tingut que pagar a l’asegurança de l’Ajuntament las costes del judici 1.500.eur.

 

Dons si, no 1.500 pero si 1000 gràcies al meu advocat que ho va negociar amb l’Assegurança de l’Ajuntament cosa que no va aconseguir el mateix Ajuntament segons amb van dir……

 

Ja podeu pensar com m’he sentit després de casi quatre anys i amb una invalidesa del 37% degut a a caiguda.

 

Voldria buscar culpables que n’hi han, perque amb la meva bona fe vaig confiar en els que aleshores eran responsables de l’Ajuntament . Alcalde, Regidor d’urbanisma i “Secretario”, Que estan cobrant de tots els impostos que paguem entre tots nosaltres.  Quant vaig caure el Sr. Alcalde Viñes i un Regidor que era crec de Sanitat ho afers socials, no recordo el nom, el qual despres va dimitir.

 

Amb varen trucar a casa meva i amb van dir que fes un requeriment que tenien una assegurança i que aquestes coses sempre és millor arreglar-les de bé a bé. I jo m’ ho vaig creure. El Requeriment el vaig fer el mes de Setembre jo havia caigut al vint-i-nou d’Agost El mes de Septemrevaig fer el requeriment,El mes de Febrer encara no havian contestat i vaig anar a preguntar que pasaba, la persona que ens va atendre va està molta estona

 

fins que va trobar l’expedient ,i amb va dir que havian de avisar un testimoni que estaben a punt per fer-ho. El 14 de febrer cinc mesus despres va anar a declarar el testimoni sol, a mi no m’ho van notificar.Aquell noi volia explicar com habia caigut pero el primer que l’hi van dir es ( nomes  a de dir SI o NO).A partir d’aquí van posar el que van voler.

 

A finals del mes de Febrer vaig rebra la noticia que no s’acceptaba el requeriment perque no era clar el perque habia caigut Quant en el mateix lloc habien caigut varies persones que poden confirmar els mateixos botigues de  l’Arenyense i Can Planells i el mateix Ajuntament va reconeixer que las llambordes estaben molt gastades i que podien provocar una relliscada, aquest document el tinc jo..I la mateixa brigada del Ajuntament varen ratllar per dues vegades las llambordes Suposu que ho van fer per algo no?.

 

Despres ja vam anar per Advocats i a Judici però be ja veieu com esta el tema (Justicia)nomes es per segons qui. El que mes mal m’ha fet a part del fisic i que la meva vida a camviat totalment no a estat perdre el judici sino la poca consideracio del Ajuntament,crec que podien haber fet quelcom més del que han fet perque ells saben que tinc rao .La meva Pensio d’aquets dos mesus a estat per pagar l’Advocat que representaba a l’Ajuntament.

 

Vull donar las graçies a totes las persones que sempre s’han interesat i preguntat  i tambe volgut ajudar en els primers moments, mirant si  podien fer quelcom per ajudarme pero no va ser posible, i tambe a tots els que m’han recolçat .

 

.si mai hos trobeu amb un cas com el meu de dret al jutjat que aleshores l’advocat vos asesorera i sabreu el que s’ha de fer.