blog de waropa

4 i 5...

L'actualitat catalana m'ha xuclat l'atenció i no hi he deixat lloc per a gaire cosa. Ni per a gaire gent.

M'ha arrossegat i ara veig que l'actualitat no es mou de lloc.

Cal anar a poc a poc. Tranquil·la i pausada. Mirant i escoltant.

M'he perdut, per un instant. M'he deixat portar.

Ara toca frenar i gaudir de l'avui.

El demà no sé com serà. 

Mitja vida i més

Care Santos és una de les meves autores de capçalera. La llegeixo des dels seus inicis, em sembla. La vaig descobrir amb relats curts, deprés la vaig seguir amb novel.la i ara la tinc amb llibres 'gruixuts'.

M'agrada com escriu i com ha evolucionat la seva narrativa. Em sembla que em podria llegir els seus llibres, sempre!.

Dia mundial contra el càncer?

No és només un dissabte o un dia (qualsevol) contra el càncer. És cada dia que passa. Cada cas diagnosticat. Cada cas amb una esperança. Cada pacient que ha sobreviscut i conviscut amb el càncer.

Hi ha persones que no van superar la malaltia, però hi ha molta altra gent que l'ha superat. Per ells i elles, la nostra lluita continua.

Nosaltres i jo

Érem 'petits' quan ens vam trobar, per primer cop, com per casualitat, a la Placeta. De fet, ens vam ajuntar nosaltres, però el grup podia formar-lo qualsevol. La Placeta és(era) el punt de trobada per a tothom.

Nosaltres hi vam coincidir un dia, una nit. Després hi vam coincidir setmanes, anys i ara, ja hi quedem fins a l'eternitat!!

Avui faria 50 anys

Són números rodons. 

Si avui fossis aquí, faríem soroll, molt soroll. Et 'collonariem' molt. Perquè en faries 50 i aquesta xifra és gran, molt gran.

M'agrada imaginar que (per fi) tindries algun cabell blanc, per acompanyar als meus.

M'agrada pensar en el dinar que haguéssim organitzat i els vídeos i fotos que haurien sortit a la llum (per continuar 'collonant).

Pàgines

Subscribe to RSS - blog de waropa