blog de isabel

Compartir o conèixer, en tot cas aprendre

Fa molts anys vaig descobrir una manera important -i nova per a mi- d'entendre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (en aquell moment les anomenàvem Noves), es tracta d'una idea basada en el principi de compartir el coneixement. Aquest dijous he tingut la sort de poder viure el congrés She Leader 2.0 organitzat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Millor estimar

Mentre li crides a la teva dona ... hi ha un home desitjant parlar-li a cau d'orella. Mentre humilies, insultes i degrades a la teva dona ... hi ha un home cortejant-la i recordant-li que és una gran dona. Mentre violentes a la teva dona ... hi ha un home desitjant fer-li l'amor. Mentre fas plorar a la teva dona ... hi ha un home que li roba somriures.

Pocavergonya

Avui tornava a visitar després d'uns mesos el web de Paco Krestas, és a dir, d'en Francesc Sanchez, d'aquell “xoriço” que es va endur els diners d'un munt de persones que li havien confiat l'administració de les seves comunitats. Quin pocavergonya ell i quin frau de sistema el nostre.

“Cançó de capvespre” ... 25 anys sense Espriu

“S'enduien veus d'infants
el sol que jo mirava.
Tota la llum d'estiu
se'm feia enyor de somni.

El rellotge, al blanc mur,
diu com se'n va la tarda.
S'encalma un vent suau
pels camins del capvespre.

Potser demà vindran
encara lentes hores
de claror per als ulls
d'aquest esguard tan àvid.

Però ara és la nit.
I he quedat solitari
a la casa dels morts
que només jo recordo.”

Pàgines

Subscribe to RSS - blog de isabel