24-O en vaga contra la LOMCE i les retallades a l'educació

La jornada de vaga contra la LOMCE, la LEC i les retallades s'ha fet sentir d'una manera especial a les escoles públiques Joan Maragall i Sinera que han viscut la jornada amb l'activitat escolar sota serveis mínims. A l'escola Joan Maragall un 60% del claustre i a l'escola Sinera un 40% mestres han recolzat la convocatòria de vaga. Les famílies també han seguit la convocatòria i fins a un 85% de l'alumnat no ha anat a l'escola.

 

L'alumnat ha estat el protagonista de la convocatòria de vaga a l'Institut Els Tres Turons que l'ha seguit en un 98%. Mentre que en el claustre de professors el seguiment ha estat d'un 25%. A l'escola bressol Els Colors, les educadores no han recolzat la vaga, però un 45 % de famílies no hi han portat els seus fills.

 

L'escola concertada La Presentació no ha fet vaga. Segons han explicat a Ràdio Arenys, els alumnes de secundària han estat treballant a les aules els aspectes relacionats amb la LMCE i el seu impacte a l'escola.

 

Una important representació dels docents que han fet vaga s'han desplaçat a mig matí a la concentració i manifestació que es feia a migdia a Barcelona. La marea groga de docents de tot el Maresme ha omplert els trens de la línia de Rodalies.

  

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Bàrbara

Hola a tots/es La jornada d

Enviat per Bàrbara el Dij, 24/10/2013 - 19:43

Hola a tots/es
La jornada d avui ha estat un èxit i els que hem anat a Barcelona hem coincidit en que hi havia molta més gent que a la manifestació del maig.
Hem tornat a Arenys amb un bon regust.
Cal seguir lluitant!!!
Bàrbara