Basas es a Cuni, lo que Cat.Radio es a TV3

Si heu entes el lios tema de la Santisima Trinitat, el embolicat conte de la verge, el colom i el amic fuster. No veig perque heu de ser tan subnormals, de no creure que jo tinc tres cosos en una sola anima.
Es uns trilogia, fer, pensar, dir. Tres estadis o accions diferents d'un mateix instant. Accions contrarias i contradictorias, necesaries per poguer donarse vida unes a les altres. Sensa una, les altres desapareixan.
No ho volgueu entendreu.

Com en dono conte de les vostres limitacions, avui deixare de banda la meva pecularietat.
Avui amb sento Jekill, el doctor bo, i estic interesat amb les personalitats de la gen que te audiencia sobre els altres.

Avui me interesant, els Matins de en Cuni (TV3), i els de (Catalunya Radio) de en Toni Basas. Cada dia mentres faig gymnas, veig al Cuni, i quant amb duxo i despres vaig a la feina, escolto a Antoni Basas.
Dos personantges que actuan a la mateixa hora en dos mitjans de molte audiencia.
Amdos, cautivan a la audiencia, i se han convertit amb "vacas sagradas", de la Tele i de la Radio. Personantges que tenen ascendencia sobre moltes persones que creuen amb ells.
Pro a mi no amb cuadran dos cosas.
Una de cada un.
L'intent diari de manipulacio d'opinio que es monte en Cuni, amb les seves enquestes, expresades en porcentatges, sensa dirnos el nivell de l'audiencia, les respostes emeses, i el percentatge de no participacio, es a dir, la quantitat de gent que no ha donat la seva opinio. Aprofito per remarcar, com també TV3 ha caigut en el brut negosi de cobrar les trucades o els MSM.
I ara toca al Toni Basas, que cada dia al voltan de las 10 del mati, amb tot descar, amb presenta com a consells, lo que es publicitat pura i dura de "El corte Ingles".
Jo, de moment ho paro aqui. Si cal anire donant mes arguments. Haig de dir que a mi en sap mol greu, i sento cert fastigueix veient, que la audiencia es la audiencia, i la pela es la pela.

Afegeix un comentari nou