Diari d'una desintoxicació (II)

A la merda! Ja en tinc prou, necessito nicotina ara, avui!

Sé que el propòsit és deixar-ho, però l'invent no prospera.

L'altre dia em vaig negar als jocs 'eròticosexuals' de la parella perquè no podia entendre que després d'un bon polvo, ja no hi hagi una bona cigarreta.
Ara tinc la parenta enfilada al ventilador del sostre de l'habitació. Diu que dóna voltes a la nostra història. Que no sap si quedar-se amb mi o buscar-ne un altre que no tingui tants vicis, ni tants defectes.

Evidentment vaig cridar que podia fer el que volgués, però que a mi no em venia de gust traslladar-me i tornar a omplir caixes i caixes de merda, records inútils i foteses diverses. Sé què és viure sense plaers, ara mateix n'estic deixant un!!

I mentre ella continua allà dalt, jo m'estic aquí baix, a l'estudi. Mirant per la finestra la paret del bloc de pisos de davant. Una mà a la butxaca i l'altre a la galta esquerra del cul, per fer-me passar el desig, a la catalana.

Tinc ganes de fotre un reguitzell de gardeles al peluix fastigós que ens va tocar l'any passat a la fira. Prendre 40 cerveses calentes per poder imaginar el gust dels pixats de burra i sentir que hi ha alguna cosa més 'asquerosa' que deixar de fumar.

Amb tota la intenció del món, vull deixar de comunicar a tota la gent que estic intentant deixar de fumar. Vull recuperar els meus encenedors i jugar a calar foc al sofà de casa. Tallar-me els cabells a l'1 i llençar la pinta al contenidor del plàstic (el de color verd).

Tot això i més, en un puto cap de setmana!!!

Afegeix un comentari nou