El nostre compromís, el nostre programa

El nostre programa, és fruit de la col·laboració d'entitats, col·lectius i persones. Tenim un programa participat i en el que creiem que moltes persones poden veure's reflectides. Les propostes detallades i incloses al nostre programa són fruit de mesos intensos de treball per recollir les necessitats, reivindicacions i preocupacions dels nostres veïns i veïnes. Un treball que alhora respon a unes ganes de fer una política diferent, basada en una voluntat de participació i un compromís per la transparència que ve de lluny.

 

Les sortides #apeudecarrer, amb la campanya #1001idees per «Somiar com volem Arenys i fer-lo possible», les més de 30 trobades amb entitats i persones de la vila, i les desenes de qüestions plantejades als nostres espais de les xarxes socials, han estat la base sobre la qual es fonamenten els principals eixos del programa, que fan referència a mesures per aconseguinr una vila més digna, justa i cohesionada.

 

La primera gran recompensa, abans de cap resultat electoral, ha estat veure la predisposició de la gent per explicar i proposar i també, immediatament per incorporar-se a treballar. Hem demostrat treball i responsabilitat quan hem estat a govern, i he seguit treballant constructivament fent propostes i control del govern, aquests darrers quatre any a l'oposició. Hem fet un programa per seguir aplicant les idees i els valors de l'esquerra a la política municipal.

 

Tenim un gran equip, tenim moltes propostes, tenim alternatives per a fer-les possibles. Seguim amb el compromís ferm de fer política d'una altra manera, propers, transparents, a peu de carrer, i tocant de peus a terra, amb la mateixa intensitat i il·lusió que el primer dia. La nostra força, les persones. Som-hi Arenys!!!

 

Aquí hi trobareu el resum de les nostres propostes de programa (també n'hem fet una edició en paper que estem distrubuïnt i farem arribar a les llars arenyenques)

I aquí el programa sencer que combina també amb les aportacions fetes pels nostres veïnats i una tria de la campanya #1001idees.

Afegeix un comentari nou