El vot dels indecisos, indignats, atemorits i perplexos.

Joan Herrera (ICV-EUiA) reclama, a Mataró, el vot als socialistes i convergents "desencantats"

Elisabet Solsona/Mataró Ràdio (14/11/2011)

ICV-EUiA vol el vot dels indecisos, indignats, atemorits i perplexos. Així ho ha explicat el secretari general i diputat de la formació, Joan Herrera, durant una roda de premsa a Mataró. Herrera ha fet una crida a la participació el proper dia 20 i ha demanat el suport de tots aquells que volen “començar a construir una alternativa”. L’ecosocialista ha carregat especialment contra el PP i CiU, però també el PSOE. Ha dit que els socialistes els “han decebut”, però que la sortida “no pot ser el PP”. En aquest sentit, ha reclamat la confiança també al votant socialista i convergent desencantat.

Herrera ha fet aquestes declaracions durant un acte de presentació de les propostes dels ecosocialistes per reformar l’actual democràcia. Entre d’altres, consideren que calen mesures com un gran pacte contra la corrupció, una llei de referèndums o una nova llei de la reforma electoral. En definitiva, mesures que permetin tenir “una democràcia més participativa i transparent” per poder prendre decisions que “afavoreixin la majoria” i no només “els interessos d’uns pocs”.

Durant aquesta roda de premsa Joan Herrera ha estat acompanyat de la candidata del Maresme d’ICV-EUiA, Noe Ayguasenosa, i de diversos regidors ecosocialistes de la comarca.

A l'acte amb la premsa i a la trobada que va fer-se posteriorment amb representants polítics de tota la comarca hi van assistir la Isabel Roig, regidora arenyenca i consellera comarcal, i altres membres d'ICV d'Arenys de Mar.

Afegeix un comentari nou