ICV avança en el seu procés de primàries

La Comissió de Garanties que vetlla pel procés de primàries per la confecció de la candidatura d'ICV a les eleccions municipals de 2015 a Arenys de Mar, ha validat la primera fase d'aquest procés relacionada amb la recepció de candidatures per encapçalar la llista o formar-ne part.

 

El termini de presentació de candidatures va tancar-se la mitjanit del passat diumenge i van presentar-se les següents persones:

 

 

Candidates a caps de llista: Josep Antoni López i Isabel Roig.

 

Candidates a formar part de la llista: Khadija Agrib, Teresa Baldiz, Javier de Maqua, Oriol Ferran, Ricard Martín, Joan Pagès, Albert Pizarro, Rosa Maria Puig i Mari Rodriguez.

 

 

Totes elles van complir els requisits que es demanava al reglament del procés de primàries (descarregar PDF) i van presentar correctament la documentació que se'ls demanava (compromís amb el marc programàtic (descarregar PDF)

  

Des d'ICV valorem molt positivament el nombre de persones que han fet el pas per presentar-se a les eleccions primàries, sigui per formar part de la llista o per encapçalar-la. També es valora que s'ha rebut moltes mostres de complicitat i suport que confirmen l'aposta d'engegar aquest procés per avançar en radicalitat democràtica i compromís cívic i polític.

 

 

 

Cens electoral i votacions

 

 

Amb aquesta primera fase completa s'obre una segona part que és la difusió del procés de primàries i la d'animar a tots els veïns i veïnes d'Arenys a participar a les votacions que es faran els dies 11 i 12 d'octubre. Per poder votar a les primàries caldrà estar inclòs en un cens electoral, que actualment ja té un centenar de persones inscrites arran de tot el procés de debat previ de debat del marc programàtic.

 

 

La Comissió de Garanties és garant i dipositària d'aquest cens i, conjuntament, amb l'agrupació d'ICV promourà diversos actes per incrementar-lo i fer possible que s'hi pugui inscriure tothom que desitgi votar. Es pot fer la inscripció al cens a través del correu arenysdemar@iniciativa.cat (aportant nom i cognoms i telèfon). El cens es tancarà el diumenge 5 d'octubre a les 24h.

 

 

Agraïm molt especialment tothom qui s'ha implicat directament en aquest procés de primàries i encoratgem a tothom a inscriure's al cens per poder votar.

 

 

ICV Arenys de Mar

 

 

Qualsevol dubte, + informació, o si teniu ganes de participar-hi, ens podeu fer arribar un correu a arenysdemar@iniciativa.cat

 

@icvarenys

 

 

Pàgina al facebook: www.facebook.com/ICVArenysdeMar

 

 

 

Afegeix un comentari nou