ICV, CUP i ERC valorem el Ple de Pressupostos

Els grups municipals d’ICV-EUiA, la CUP i ERC volem manifestar la nostra enèrgica indignació per la manera com s’ha gestionat l’aprovació dels pressupostos del 2012 al Ple de l'Ajuntament d'Arenys de Mar d’aquest dimecres, 21 de desembre de 2011.

1.- El govern no ha intentat en cap moment arribar a un acord amb cap dels grups sotasignats per aprovar aquest pressupost tot i haver-se fet quatre reunions amb aquest objectiu, on mai s’ha produït el treball necessari per arribar a un consens. A dues de les reunions, ni el regidor d’Hisenda ni l’alcalde hi van ser presents. És important puntualitzar que el PSC no ha assistit a cap d’aquestes reunions.

2.- El govern en minoria de CIU, PP i BLOC ha convertit l’aprovació del pressupost en un mercadeig com si la política municipal fos un joc de pati d’escola. A canvi del suport socialista al pressupost, han fet marxa enrere a l’ampliació de la recollida selectiva porta a porta a tota la vila que va ser aprovada per àmplia majoria fa tot just un mes, només amb els vots en contra, precisament, del PSC. El govern renuncia també al cobriment del tram que manca de la Riera, el qual estava subvencionat en més d’un 50% pel PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis) de la Generalitat de Catalunya.

3.- La inestabilitat d’aquest govern, amb un alcalde que no lidera i que acaba de sortir en fals d’una forta crisi de govern amb una possible sortida del PP, s’ha visualitzat encara més amb la poca consistència d’aquest nou pacte de govern implícit amb el PSC.


Podeu escoltar i veure les intervencions dels tres grups de l'oposició al Ple:
- Assum Balliu, per ICV
- David Caldeira, per la CUP
- Annabel Moreno, per ERC

Afegeix un comentari nou