Isabel Roig encapçalarà la candidatura d'ICV a les eleccions municipals de 2015

[Primaries ICV Arenys]

Un total de 132 persones han votat, aquest cap de setmana, en el procés de primàries obertes que ha impulsat ICV per definir la seva candidatura a Arenys de Mar. El recompte de vots ha donat de 93 vots per Isabel Roig, 38 vots per Josep Antoni López i 1 vot en blanc.

Isabel Roig, actualment regidora a l'Ajuntament d'Arenys de Mar, ha estat la més votada de les dues candidatures que es presentaven i encapçalarà la llista d'Iniciativa per Catalunya Verds a les properes eleccions municipals que s'han de celebrar el maig de 2015.

La segona votació que definia la resta de la candidatura ha donat el següent ordre: Oriol Ferran, Isabel Roig, Josep Antoni López, Khadija Aghrib, Joan Pagès, Rosa Puig, Albert Pizarro, Teresa Baldiz, Mari Rodriguez, Ricard Martín i Javier de Maqua.

Tot el procés d'eleccions primàries ha estat guiat per un reglament que es va aprovar en una Assemblea el passat més de juliol que també va aprovar un marc programàtic que és de referència per tota la candidatura. El reglament de primàries va establir uns terminis per la presentació de les candidatures i la confecció d'un cens de votants que s'ha confeccionat prèviament  a les votacions d'aquest cap de setmana.

La Comissió de Garanties que ha vetllat pel procés de primàries han destacat el correcte desenvolupament de la jornada de votacions.

La coordinació d'ICV considera un èxit haver aconseguir portar a terme aquestes primeres obertes, celebra l'alta participació de votants i destaca el bon ambient que s'ha viscut durant les hores que han durat les votacions. També es fa un reconeixement molt sincer i especial a tots els candidats i candidates que s'ha implicat en el procés de primàries i un agraïment per la magnífica col·laboració de l'Ateneu Arenyenc per la cessió d'espais de l'entitat i totes les facilitats per poder organitzar aquestes primàries.

Arenys de Mar, 12 d'octubre de 2014

INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS
www.arenyautes.cat/icvarenys

Afegeix un comentari nou