Polítics mediocres

El tema de les imatges d'Internet no l'acabem de resoldre correctament. Anem a qualsevol buscador, cliquem imatges i pengem aquella que més ens agrada, sense mirar qui n'és el propietari i si estàs autoritzat per penjar-la. Crec que és una pràctica molt comú, i que cal analitzar bé les conseqüències, l'ús que se'n fa, i qui ho fa.

En aquesta campanya electoral, que hi tenim tots els ulls posats per mirar qui es mereix el nostre vot, i tenim molts problemes per treure'n l'aigua clara, ens adonem de la mediocritat de molts polítics i els errors i enganys que ens adrecen. Podem confiar en ells perquè siguin els nostres governants?

C's s'ha vist obligat a retirar el material de campanya que va trobar a Internet i no es va fixar que hi havia uns drets i unes prohibicions, precisament que no se'n podia fer un ús partidista. Considero que el cas és greu, perquè no estem parlant d'un particular sense gaire ressò, que ho penja a les xarxes socials, sinó que és un partit polític, que n'edita cartells i pancartes per fer publicitat electoral. No es pot ser tan descuidat, i això demostra que no es té un nivell mínim per estar al capdavant d'un govern.

I estem parlant del partit que va guanyar les passades eleccions, el partit que va obtenir més representants asseguts al Parlament català. Una demostració del poc nivell dels nostres polítics i les seves organitzacions. Una demostració que la democràcia del nostre país té una mancança de polítics de nivell que fa feredat.

Algú podrà pensar que es tracta d'una anècdota sense importància, però en la política, com en qualsevol àrea de la nostra vida, és bàsic fer les coses amb professionalitat, i gens a la lleugera. No es pot improvisar ni deixar d'analitzar les conseqüències de les nostres actuacions. I si el que es pretén és ser els millors, els que han de conduir la societat perquè avanci, no hi poden haver errors tan greus, perquè la responsabilitat i els efectes d'una mala gestió poden ser catastròfics.

Afegeix un comentari nou