Preocupació pels atacs violents

Tot i que l'estadística diu que els actes delictius han minvat, la sensació que es té és la contrària i això crea molta preocupació entre la població. Probablement és el fet que els actes amb violència hagin augmentat, que al final la sensació que hi ha és aquesta de més violència i més delinqüència.

Per tot això és important que la gent se senti segura, protegida, i una bona mesura és veure la policia patrullar pels carrers i en hores més conflictives i llocs més aptes perquè hi tinguin lloc actes delictius. Un dels quals seria l'entorn de l'estació de ferrocarril, en hores de vespre i nit, quan la gent arriba a la vila, i no hi ha gaire circulació de persones pel carrer.

Ens han explicat que la policia s'ha reunit expressament per parlar del tema i que hi volen posar solució, i això ens ha d'animar a creure que tots plegats podrem respirar més tranquils. És cert que cada vegada hi ha més desvergonyiment a l'hora de delinquir. Ho heu comprovat en les manifestacions de Barcelona i altres ciutats del país, però també en la manera d'enfrontar-se amb la gent, per robar-los diners, mòbil i tot el que porten de valor.

Aquesta setmana podíem veure a la revista local L'Agenda, una fotografia dels efectes soferts per una persona d'Arenys de Munt en un atac rebut a la platja de la vila. No és un atac menor, sinó que el resultat podia ser molt pitjor, per l'arma utilitzada. Aquesta facilitat per atacar és la que preocupa a molta gent i probablement fa desistir de sortir a passejar segons a quin lloc i a quina hora.

Demanem a la nostra policia que vetlli per la seguretat dels nostres vilatans i visitants, i eviti que proliferin aquests actes violents d'uns pocs, però atemorint la gran majoria que som respectuosos amb els altres i que no podem ser víctimes propícies d'uns delinqüents sense fre ni límits.

Afegeix un comentari nou