És això el final de C's?

Si l'altre dia comentava que C's estava més a prop del PSOE, avui potser hauria de dir que es troba més a prop de la seva desaparició. Què passarà amb C's? L'intent de desbancar el PP del govern de la Comunitat de Múrcia pot comportar un daltabaix a la formació d'Inés Arrimadas i, qui sap, si a la seva dimissió al capdavant del partit polític.

Només ha calgut que el PP oferís càrrecs a membres de C's com per fer-los canviar de bàndol i tirar per terra la moció de censura de Múrcia. Tan fàcil com això. És allò del plat de llenties. L'acostament al PSOE no ha agradat a una part de Ciutadans que se senten més propers al PP i Vox. Tornem als dubtes i discussions inicials del partit quan no es posaven d'acord si eren d'esquerres o de dretes. 

Madrid, si acaba convocant eleccions el mes de maig, pot comportar la desaparició de C's i la majoria absoluta del PP, amb el suport de Vox. Això no beneficia al PSOE i potser qui en traurà algun benefici serà ERC, que l'altre dia explicàvem que l'acostament entre C's i PSOE podia provocar-los una pèrdua de força dissuasiva.

Com podem veure, la lluita entre partits polítics està ben viva, i d'aquí en podem treure les conclusions que el menys important són la gent. És una baralla entre polítics per marcar paquet i obtenir-ne més beneficis personals. Una lluita de poder que no beneficia en res la població. Ens podem trobar molt bé que de la mateixa manera que va aparèixer C's, del no-res, ara desaparegui del mapa polític.

Afegeix un comentari nou