Farts dels nostres polítics!

Continuen les negociacions entre els partits independentistes per formar govern i som una colla, cada vegada més, que estem molt farts d'aquests polítics. No hi veiem interès per a la ciutadania, sinó interessos partidistes, sobretot pel que fa a JxCat, i això ens desmotiva, però al mateix temps ens indigna.

Considero que és una falta de respecte vers la ciutadania que els ha votat, i a tota la població catalana en general, que no penso que ens ho mereixem. Sabíem que podíem arribar a aquesta situació fàcilment, i temíem que la resposta dels actuals polítics pogués ser la que està sent, i això ens desagrada i emprenya.

La posició del PSC és molt clara i, a diferència del que va passar l'anterior legislatura amb C's, ara ells sí que volen aspirar a formar govern, com a força guanyadora a les darreres eleccions. El problema és que no sumen prou vots per poder obtenir la majoria necessària per assolir la presidència del govern.

Estem farts d'estratègies que no porten enlloc. Farts de tants mesos de perdre el temps sense govern. Farts d'uns polítics ineptes que només pensen en ells. Farts de totes les mentides que ens llencen a sobre per justificar una actitud injustificable.

Espero que tot això no acabi amb la repetició de les eleccions. Si fos així, demanaria un canvi total de vot i deixar arraconats els polítics que són incapaços d'actuar amb seny i sentit comú. Parlen molt del diàleg i són els primers que no el practiquen, perquè dialogar és molt més que xerrar. Es queixen de Madrid i nosaltres d'ells.

Queda una setmana per veure com acaba aquesta primera temptativa de formar govern. Voldria pensar que ho resoldran, però coneixent com són i pensen, no m'estranyaria que s'allargués més del compte. Tenim uns mals polítics, entre ells la presidenta del Parlament.

Afegeix un comentari nou