Els agents de tardor

Avui he llegit que a Arenys de Mar tindrem uns agents de tardor que faran algunes funcions, no sé quines, els mesos de tardor d'enguany, passejant pels carrers. Estic segur que l'equip de govern municipal sabrà quines funcions encomanar-los, perquè de feina a fer n'hi ha molta!

La notícia podia passar desapercebuda, ja que es tracta de contractar unes persones per realitzar unes tasques públiques, a criteri dels nostres governants municipals. La curiositat, però és què ha portat a contractar aquestes persones. Segons diu la notícia, aquests agents eren els que tradicionalment es contractaven en període d'estiu per vigilar les platges, però... "un error administratiu" no ha fet possible que la contractació arribés a temps, i ara passaran a ser agents de tardor.

Una pregunta que et podries fer és sobre la necessitat d'aquests agents, a l'estiu i a la tardor. Si les coses no s'han fet bé i no poden treballar a l'estiu, què ha funcionat malament durant aquests mesos a la platja? S'ha notat la seva absència? I si mai hi havia agents de tardor, és necessària la seva contractació?

Aquestes preguntes les haurien de respondre els nostres polítics, encarregats de la gestió municipal i, que segons es pot veure, no se n'acaben de sortir prou bé. En una empresa privada, hi hauria un responsable que hauria de donar la cara i donar explicacions. A casa nostra, a l'administració pública, tot queda amagat i ningú no es fa responsable de res, i per tant no hi ha conseqüències. De fet, ja paga el contribuent! Cap problema!

La desorganització interna municipal sembla ser que és gran i no millora amb el temps. No hi ha cap responsable que faci tirar endavant la gestió municipal amb eficiència i eficàcia. Com que és diner públic, i els polítics de torn no ho han de pagar de la butxaca, qui dia passa any empeny!

Una vegada més tenim una mostra de la inoperància de la nostra administració local, i els perjudicats sempre som els mateixos. Però... no diguis res, perquè seràs mal vist. Sempre et queixes. Oi, que als polítics els agrada molt posar-se medalles? Doncs, que assumeixin els errors, els expliquin bé, i en paguin les conseqüències! I, sisplau, trobeu-los una feina útil als nostres agents de tardor!

Afegeix un comentari nou