Tenim una notícia que ens il·lusiona compartir!!!

Arenys en Comú escull les persones que encapçalaran la candidatura per a les eleccions municipals

Ricard Serradó serà el candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar juntament amb l'equip format per Judit Puig, Mikel Aulet, Estel Martí i Albert Pizarro

L'assemblea d'Arenys en Comú ha escollit per unanimitat la candidatura per a les properes eleccions municipals del 2023.

 

Ricard Serradó, Judit Puig, Mikel Aulet, Estel Martí i Albert Pizarro seran a la capçalera d'una llista que aplega diversitat de perfilsper treballar per un Arenys que sumi. 

 

Ricard Serradó. 49 anys. Director comercial a una empresa fabricant i exportadora de productes sanitaris. Tècnic electrònic. Amant dels esports. Ha estat vinculat a entitats com el cau, la Ràdio i el bàsquet arenyenc.

 

Judit Puig. 45 anys. Educadora Social. Treballa a l’administració local en l’àmbit dels serveis socials. Vinculada al món educatiu a través d'AMPES i els consells escolars. Coneix de prop el món del lleure i ha gestionat projectes com l'Estiu Genial. 

 

Mikel Aulet. 30 anys. Tècnic Superior en Química Ambiental i estudiant de Geologia i Ciències Ambientals. Tècnic de Depuració i control d’aigües sanitàries. Vinculat a entitats com l’AEiG Flos i Calcat. Ha treballat en projectes com l’Espai Jove i Patis Oberts.

 

Estel Martí. 39 anys. Professora de secundària especialitzada en Geografia i Història amb el Grau de Llengua i Literatura Catalanes. Vinculada a l'escoltisme, membre del Club de Rem i de l’AFA de l’escola Joan Maragall.

 

Albert Pizarro. 41 anys. Politòleg amb experiència a l'Ajuntament com a coordinador de l'Àrea de Serveis a les Persones. Treballa al sector automobilístic. Activista polític amb ideals clars i marcada voluntat de justícia social. 

 

Aquests són els primers noms de la llista de persones encarregades de tirar endavant elprograma que Arenys en Comú està treballant. 

 

Arenys en Comú es mostra molt satisfetdel relleu natural de la formació, que segueix amb força, construint futur. 

 

Som-hi Arenys!

Afegeix un comentari nou