BUSCO UN ABSTENCIONISTE, AMB LES SEGUENTS CARACTERISTIQUES:.......

...Que domini els seus impulsos, els actes reflexes, i que tingui ben configurat el cervell.
1-Que lo que li demani al candidat de unas eleccions, ell mateix ho complexi.
A-Que avans de anar o no a votar, es pregunti "Crec amb la democracia?, si es respon que NO, QUE NO VOTI,".
B-Si respons que SI, vagi A VOTAR.
Que ha de votar?
2-Si CREU amb un candidat, o amb l'idea de un partit, VOTA AQUELLA IDEA O A LA PERSONA.
3-Si NO creus, ni amb un candidat, ni amb una idea o combinacions extranyas, VOTA EN BLANC, PRO VOTA ¡. SERAS UN DEMOCRATA, MES O MENOS ENFADAT, PRO SERAS DEMOCRATA.
Demostra el teu descontent I LA FALTA DE ALTERNATIVES DEL SISTEMA. Aixo pot obligar al Sistema a bellugarse.
Espero que un die, l'abstencio, obligara a actuar als actors principals ( partits i representans dels mateixos) d'una altre manera. Amb honestetat. (cualitat inusual, pro existen), se ha de triar el partit i les persones.

Si no trovem la manera de aturar l'abstencio inconscient, es a dir els abstencionistes inconscientment antidemocratas, correm un risc. Un nou pintor de pareds, enlluerni als que no tenen el cap ben amoblat i ens trovem envoltats amb un nou feixisme.

No crec que pasi aixo. Pro pot pasar.

Jo soc democrata, i crec que la democracia se ha de perfeccionar, perque tal com deia el Winston Churchil, la democracia es el menos dolent dels sistemes politics. I aixo encara es veritat. Per tan, la Democracia, se ha de PERFECCIONAR CONTINUAMENT. i en consecuencia els democratas tambe. Els utilizadors de la DEMOCRACIA, hauriem de ser el nexe constan, permanent, d'unio, de la teoria i la practica DEMOCRATICA.

Tal com demanava al encapcelament, espero que algun abstencioniste tingui ganas d'explicarse, o buscar-me les pessigollas.(Democraticament eh ¡¡)

Afegeix un comentari nou