Analitzem la situació al Govern Municipal

Aquest dilluns al vespre l’Assemblea d’Arenys en Comú s’ha reunit de manera urgent i amb caràcter extraordinari per analitzar els darrers esdeveniments ocurreguts al govern municipal.

 

Coincidim amb l’ànalisi que s’ha realitzat de l’estat general de brutícia dels carrers d’Arenys i el retard en les accions del PaP , així com en la necessitat d’emprendre accions urgents per revertir la situació.

 

No compartim la decisió que ha pres de manera unilateral ERC, tot i que sabem que l’alcaldia té establerta per llei la possibilitat de retirar les competències als regidors i regidores si així ho creu necessari. Sempre hem cregut en el diàleg amb les tres forces polítiques que conformem el govern municipal per tal de resoldre la situació, prenent les decisions que s’escaiguin més adients de manera conjunta i situant el benestar del nostre poble al centre de les accions.

 

Apostem per continuar intentant revertir aquesta situació per tal de tirar endavant les polítiques d’esquerres per les quals va néixer aquest pacte, amb l’únic objectiu que projectes tan importants per al futur dels arenyencs i arenyenques puguin fer-se realitat en aquest mandat.

 

Afegeix un comentari nou