Qui dubta a salvar en Rubirola, en lloc de salvar Arenys?.

Barcelona es Barcelona, i si allà passa el que passa, no te res que veure amb el que passa aquí.

Aqui, nosaltres veiem de primera ma, els tripijocs que fan els polítics. Nosaltres estem fars de que els "polítics", facin això, de "polítics". Diem que això es cosa de les grans ciutats. i que això només passa a les eleccions Generals.

Puix que esta passant a Arenys?. Els nostres partits estan dormint?. Estan mirant qui els paga millor els seus serveis?. Saben o han oblidat, el que ha passat els 4 últims anys a Synera?.

Hi ha algun partit que dubta?. Si en sabem de algun, però com el dubtar es legítim i propi de signe de intel·ligència, espero que acabi amb els seu procés i prengui la decissió adient.

Recordeu, que el nou Arenys que volem, posem en primer pla; la Participacio de tots en el govern Municipal.
Algú creu, que l'alcalde que finalitza, esta disposat a Participar?. mes aviat esta disposat a MANIPULAR ( i d'això en sap un rato).

Hi han "genets" que els costa baixar del cavall, i que abans de baixar, poden oferir "l'oro i el moro" per seguir a dalt.

Partits d'esquerra!!! poseu-vos les piles, no escolteu xiulets de serps verinoses, mireu l'entorn, i per ell, aneu de pressa. Feu el que tots estem desitjant!

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

marti solá

empanada mental

Enviat per marti solá el Ds, 04/08/2007 - 23:35

breu , molt breu,ho dieu les cosas clares o calleu ,

que collons passa , que hi ha d'amagat ? digueu les coses pel seu nom i tot seguit parlara el poble , lo que no te sentit es dir les coses a mitges.
que hi pinta aqui el sr. rubirola
que passa , que estem desitjan que no sabem?
perque el secretari te 5 anys mes de contracte, quan ni deu el vol .es aixo lo que fa caure un partit o qualicio?
perdoneu no se de que va res, algu pot aclarirme algo.
redeu que divertit tot plegat.

marti solá