DESPERTAR CONSCIÈNCIA

L’altre dia em va caure a les mans el llibre número 4 d’una col·lecció que havia llegit fa anys i m’havia interessat molt: Conversaciones con Dios. El seu autor és Neale Donald Walsch, un home ben preparat, però que va caure en un gran desànim i en moltes dificultats. I en un d’aquests moments tan difícils es va dirigir a Déu i li va fer unes quantes preguntes. I vet ací que va sentir les respostes, com els passava als profetes de la Bíblia. I a partir d’aquest moment va continuar parlant amb Déu i rebent respostes, de manera que tot això ho va publicar sota el títol de Conversaciones con Dios. Tot plegat va començar el 1992. Estan traduïts a 37 idiomes i se n’han venut milions.

 

Són uns llibres que sedueixen, perquè surten de l’espiritualitat a què estem acostumats i, d’altra banda, són molt seriosos. Jo continuo essent cristiana i seguidora de Jesús, però aquests llibres t’eixamplen els horitzons i contesten preguntes que no podíem resoldre. Aquesta set de saber la tenim tots els habitants de la Terra. El tema principal, en què ara entraré, és el fet de despertar consciència per millorar molt la raça humana i, per tant, la vida al nostre planeta.

 

Es repeteix molt que som una raça jove sense madurar i que la majoria de coses les resolem amb la violència. Parla de l’univers o dels molts universos que existeixen i que molts estan poblats, cosa molt lògica i que jo penso des de fa anys. Jo em deia: “Com pot ser que en un racó de l’univers hi hagi un planeta petit poblat per la raça humana i tota la resta buit?” No és versemblant. I sembla que els éssers de l’univers són de dos tipus: “sers altament avançats”(tecnològicament), que encara són violents, i “sers altament evolucionats”(= SAE), que són molt espirituals i pacífics. Aquests són els que es traslladen i neixen aquí per ajudar-nos a avançar. No em xoca gens, perquè hem tingut tantes persones extraordinàries que han vingut a fer el bé!

 

Parla molt del que en diríem física quàntica (que comença el 1900 amb el físic Max Planck), que preveu “l’aquí i ara” constant, sense temps ni espai. Tot és energia, ja ho sabem. Jo vaig poder fer un curs breu fa molts anys preparat per als que no érem físics i, per tant, llecs en la matèria. Alguna cosa vaig començar a albirar. I tot plegat és per fer despertar la consciència i arribar a un punt de benestar que és el que hem de tenir. Les criatures que estan naixent ara tindran l’obligació ètica de fer grans canvis que ja han començat. I entendre que tots i tot és energia i guspires de l’energia divina, i amb moltes possibilitats de fer grans coses si despertem i ho entenem. Podem tardar mils d’anys, que per a l’univers no és res.

 

Hi hauria molts detalls per comentar, però no ho puc resumir tant. El millor és llegir els llibres. El que tinc clar és que no es tracta de ciència-ficció, sinó que és real.

 

Desitjo de tot cor que tots puguem desvetllar-nos i anar entrant en el gran misteri de la vida i, sobretot, entendre que hem d’erradicar la violència, les guerres, pel bé de tots. I assolir aquest benestar tan gran, ja que és la raó per la qual hem estat creats.

 

Mª Teresa Quintana i Riera

Afegeix un comentari nou