Arenys en Comú inaugura el seu local

El diumenge 19 de març, a la una del migdia, a la Riera Bisbe Pol 23

Des d’Arenys en Comú convidem a les arenyenques i arenyencs a la inauguració del nostre local situat a la Riera Bisbe Pol 23, el proper diumenge 19 de març, a partir de la una del migdia.

 

Aquest acte, obert a tothom, té l’objectiu de situar en un punt neuràlgic de la nostra vila, un espai per compartir les propostes que hem estat elaborant de cara a les properes eleccions municipals i per conèixer de prop les persones que hi hem estat treballant. Així mateix, estem oberts a idees i necessitats que la ciutadania ens vulgui fer arribar.

 

El mes de juny de 2022, l'assemblea d'Arenys en Comú va escollir per unanimitat la candidatura pel 28 de maig de 2023. Ricard Serradó és el candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar juntament amb l'equip format per Judit Puig, Mikel Aulet, Estel Martí i Albert Pizarro.

 

A continuació podeu conèixer millor les persones que encapçalen la candidatura.

Ricard Serradó. Director comercial a una empresa fabricant i exportadora de productes sanitaris. Tècnic electrònic. Amant dels esports. Ha estat vinculat a entitats com el cau, la Ràdio i el bàsquet arenyenc.

Judit Puig. Educadora Social. Treballa a l’administració local en l’àmbit dels serveis socials. Vinculada al món educatiu a través d'AMPES i els consells escolars. Coneix de prop el món del lleure i ha gestionat projectes com l'Estiu Genial.

Mikel Aulet. Tècnic Superior en Química Ambiental i estudiant de Geologia i Ciències Ambientals. Tècnic de Depuració i control d’aigües sanitàries. Treballa amb infants i joves en temes de divulgació científica.

Estel Martí. Professora de secundària especialitzada en Geografia i Història amb el Grau de Llengua i Literatura Catalanes. Vinculada a l'escoltisme. És secretaria i responsable de comunicació de l’AFA Joan Maragall.

Albert Pizarro. Politòleg amb experiència a l'Ajuntament com a coordinador de l'Àrea de Serveis a les Persones. Treballa al sector automobilístic. Activista polític amb ideals clars i marcada voluntat de justícia social.

En uns dies es farà pública la totalitat de la llista d'Arenys en Comú. Hi figuren persones amb un alt compromís amb el poble, la defensa dels serveis públics de qualitat i la igualtat d'oportunitats.

 

Amb vosaltres, Som-hi Arenys!

Afegeix un comentari nou