Som-hi Arenys amb en Ricard Serradó!

“ Em presento amb responsabilitat, força i il·lusió. I amb el compromís de treballar per aconseguir un Ajuntament més proper, que escolti i pensi en tothom. Estic convençut que amb vosaltres és possible, Som-hi Arenys!”

 

Aquest és el compromís personal i compartit pel grup, d'en Ricard Serradó que encapçala la candidatura d'Arenys en Comú:

 

1. Ricard Serradó. És Director comercial a una empresa fabricant i exportadora a tot el món de productes sanitaris. Técnic electrònic. Amant dels esports. Ha estat vinculat a entitats com el Cau, la Ràdio i el bàsquet arenyenc. També ha participat en espais com el Procés Constituent i l’Observatori Ciutadà Municipal. Com a candidat a l’alcaldia d’Arenys de Mar es presenta amb el compromís de treballar amb diàleg, consens i una comunicació constant i transparent.

 

A les imatges i al díptic, podeu conèixer el seguit de persones que acompanyen en Ricard, totes elles amb un alt compromís amb la vila d'Arenys, la defensa dels serveis públics de qualitat i la igualtat d'oportunitats.

 

Amb vosaltres, Som-hi Arenys!!

 

Ens trobareu al local: a la Riera del Bisbe Pol 23 A 

Correu: arenysencomu@gmail.com 

Facebook Arenys en Comú

Tuiter Arenys en Comú

Instagram Arenys en Comú

Afegeix un comentari nou