Cap el camí de la peatonalització de la Riera.

El govern municipal ha anunciat que aquest dissabte 7 i diumenge 8, en motiu de St. Zenon es peatonalitzarà la riera entre el rial de Sa Clavella i el Carrer d el’Olivar des de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre per a convertir-la en un “espai cívic per a les persones”.

Penso que és un pas important que pot servir com a prova a l’hora de analitzar la mobilitat, ja sigui dels vianants com també per part dels vehicles.

Cal pensar que el 60% dels vehicles que circulen per la riera són vehicles de pas, que si saben que la Riera romandrà tallada utilitzaran vies alternatives, com poden ser Valldegata Draper.

Seria bo que aquestes iniciatives es vagin començant a provar també en altres èpoques de l’any, com pot ser per les festes de Nadal i anar-ho incrementant en espai horari.

Tot això ens ha de servir per avançar i tenir feina feta en el moment en que es traslladi la carretera B-511 que passa per la nostra Riera des de la N-II fins a l’autopista.

Cal felicitar al govern municipal per la proposta i demanar-li que això no quedi en no res, sinó que tingui continuïtat i intensitat.

Afegeix un comentari nou