CSFEM, Per molts anys !

Aquest Cap de Setmana s’està celebrant el 25é aniversari del Cau Sant Francesc.

Ahir per la nit vaig anar com a pare al sopar de commemoració, conjuntament amb la meva família.

Fa dos anys que en Jordi i l’Àlex estan apuntats en aquesta entitat infantil i juvenil arenyenca. De fet, fins aleshores en tenia molt poc coneixement sobre el seu funcionament i les persones que actualment el porten.

Val a dir que estem molt contents de l’ambient i la organització del Cau i també de la qualitat humana dels seus monitors.

Abans de les eleccions municipals, alguns dels seus monitors em van explicar i ensenyar les condicions pèssimes que tenen en quant a l’espai que utilitzen per a fer la seva activitat als Seràfics.

Aquest edifici no és municipal i s’ha de compartir entre altres associacions o entitats arenyenques. I algunes de les activitats són bastant incompatibles.
L’espai del qual es disposa no compleix condicions d’espai ni de salubritat prou adequats com per poder dur a terme l’activitat del Cau.

És per tot això que ahir, aprofitant la visita de la nova regidora de Cultura, vaig acostar-me a alguns monitors per tal que de recordar-los que li transmetessin aquesta problemàtica, ja que una entitat amb l’elevat nombre de nens i nenes ha de disposar d’un espai adequat per a desenvolupar la seva activitat.

Estic convençut que la nova regidora tindrà molta més consciència d’aquest problema que l’anterior regidor de cultura i podrà mirar de solucionar-ho ben aviat.

Les entitats arenyenques tenen autonomia i són les que realment mantenen viva l’activitat social i cultural de la vila, però en alguns casos com aquest cal que l’ajuntament les ajudi per tal de seguir tirant endavant amb el mateix èxit que el Cau ho ha fet fins ara.

Maneirons, Cucarells, Bocarrots, Dracs i Puigmals, Bruixes i Bruixots, premonitors i monitors, per molts anys!

Afegeix un comentari nou