El que pot fer una pregunta al Ple Municipal

Ràdio Arenys s’ha fet ressò de la pregunta que ahir el nostre grup municipal del VIA va formular al Govern municipal sobre presumptes vessaments al clavegueram en el terme municipal d’Arenys de Munt.
.
Com molta gent coneix, el col·lector del clavegueram d’Arenys de Munt arriba a la nostra xarxa d’Arenys de Mar fins a la primera platja per a ser conduit a través del Port i de les platges fins al rial de Valldemaria, a on s’impulsen les aigües residuals fins a la depuradora. Aquesta tracta les aigües i les retorna fina al mar.
.
La investigació de l’equip de Ràdio Arenys arran de la nostra pregunta formulada ha pogut constatar dues coses:
.
1.- Que el Govern Municipal, tot i que va estar informat per nosaltres mateixos sobre l’assumpte el passat dia 2 de juliol, fins ahir abans del Ple (25 de juliol) no va trucar a l’Alcalde d’Arenys de Munt per comentar-li el tema, suposo que poder donar resposta a la nostra pregunta.
Això ho hem pogut saber si és cert el que ha declarat l’Alcalde d’Arenys de Munt, ja que ha manifestat que fins ahir per la tarda no va tenir la trucada per part de l’Alcalde d’Arenys de Mar.
.
2.- Que és molt sorprenent que l’anterior regidor de Seguretat Ciutadana no tingués coneixement de la problemàtica tot i ser veí de la zona a on presumptament es podien haver comès els vessaments i tenint en compte que alguns veïns de la zona consultats per l’emissora han confirmat el presumpte delicte demanant mantenir-se en l’anonimat. Potser ara no es pot dir el contrari perquè quan van passar aquests vessaments ell era integrant del govern municipal.
.
Penso que quan passa una cosa com aquesta no podem esperar a que algú aixequi la llebre i el que convé és actual el més ràpid possible. Sobretot si d’això en depenen moltes coses com poden ser riscos sanitaris per a la població o presumptes delictes medi ambientals.
.
Es pot llegir aquesta notícia a la WEB de Ràdio Arenys.
.
http://www.radioarenys.com/noticia.php?id=02561&tema=Medi%20Ambient

Afegeix un comentari nou