“Potenciar el Turisme a Les 3 Viles”

“Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes fixen les línies de treball fins el 2010 per potenciar el projecte turístic de “Les 3 viles”. Els nous regidors de Turisme de les tres poblacions s’han reunit per ratificar l’aposta per aquest conveni”.
.
Aquesta és la notícia amb la qual ens despertàvem dissabte 25 d'Agost a GUM Info Notícies Maresme.
.
Penso que és una bona idea la de mancomunar qualsevol cosa a nivell municipal i en aquest cas el turisme en aquestes tres poblacions del maresme no ho serà menys, sobretot tenint en compte que comparteixen moltes coses com per exemple el passeig marítim.
.
El que jo sí demanaria a aquestes tres poblacions i als seus regidors de govern és que un dels punts més importants a tractat per part dels regidors de turisme de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes sigui la construcció d’una planta depuradora que tracti les aigües residuals de les tres poblacions abans de llençar-les al mar. Que no es centrin només en temes purament de turisme, ja que la qualitat medi ambiental és un tema a considerar si volem que la qualitat de vida dels ciutadans i dels turistes sigui la més ideal.
.
D’aquesta manera no només en sortirà beneficiat el turisme de Les 3 Viles, sinó també en sortirem beneficiats els pobles de més al nord, com som Arenys, Canet i Sant Pol.
.
No crec que el Govern Municipal d’Arenys de Mar hi estigui en contra, per la qual cosa tampoc estaria de més que el govern municipal Arenyenc hi pugui posar el seu granet de sorra per fer més ampli aquest acord turístic, encara que només sigui per aconseguir una depuradora que ens millori les nostres aigües del mar.

Afegeix un comentari nou