Molt bona!

Dissabte havia de fer mal temps i una mica abans de les onze va fer un ruixat que deunidó, però després de l'aigua el cel es va obrir i com si no hagués passat res una pila de nens i nenes, acompanyats de mares i pares ens vàrem trobar a la Biblioplatja. El taller d'estels s'ha convertit en una de les activitats tradicionals de la Biblioplatja i enguany servirà de cloenda.

En Kiku ja estava voltat de nens i nenes i anava donant instruccions a uns i altres, responent consultes i amb un ull atent per corregir a qui marxa de la norma: "són tres nusos, perquè quedi ben fort". I, malgrat que l'experiència i els anys fan que es tingui resposta a totes les preguntes qualsevol nova aportació que val la pena, en Kiku la ratifica amb el seu "molt bona!". Una afirmació que en veu d'en Kiku té matisos i entonacions diverses però que sempre vol ser engrescadora i una manera d'animar al seu interlocutor.

Recordo en Kiku fent estels a la Placeta per sant Jordi, per les festes del Cau i de la Ràdio i els últims anys a la Biblioplatja. Quan el vaig veure explicant a una mare i la seva filla com lligar la cua de l'estel em va venir al cap que aquella mare era molt probable que ja hagués anat, encara infant, als tallers d'en Kiku. La Fany m'ho va confirmar.

Quan els estels s'havien fet a la Placeta, era especialment divertida i curiosa la desfilada de nens i nenes i estels acabats de fer cap a la platja. Aquest dissabte ho vàrem tenir molt més fàcil. La platja era al costat mateix i el vent de llevant ens va ajudar a fer una volada d'estels magnífica. A quarts de dues, quan a la Biblioplatja ja havien recollit i tancat, encara hi havia estels volant. Gràcies Kiku i per molts anys!

Afegeix un comentari nou