Campanya: Monarquia, NO!

A mi la gent de les Espanyes m'estan tocant el 'voraviu' i em sento més antimonàrquica que mai. Ja sé que una personeta com jo poca cosa pot fer contra tradicions ben arrelades i contra un societat (la majoria) conservadora, però avui he decidit posar una mica de llenya al foc.
Es tracta d'una 'campanya' contra la monarquia, no només l'espanyola, totes les monarquies. Escric en els bitllets d'euro (ja que en tinc pocs...) Monarquia, NO! i els faig servir per pagar les despeses. El diner, i més si és europeu com l'euro, fa córrer ràpidament el missatge. A part, ningú rebutjarà un bitllet de 50, 20 o 10€. No ens enganyem, 'la pela és la pela' a Catalunya, Andalusia o Madrid.
Amb aquesta il·lusió ja faig voltar els meus euros mentre penso que per primera vegada he invertit bé els diners!!

Si vols passa-ho!!

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

aurora

Genial....................

Enviat per aurora el Dc, 03/10/2007 - 21:38

Genial....................

xaviermir

Brillant

Enviat per xaviermir el Dv, 05/10/2007 - 23:52

La idea és tan senzilla com enginyosa. Et felicito. Ara mateix vaig a marcar els bitllets que corrin per casa. Això em recorda allò altre que un arenyenc va fer... com es deia... "jo també vull un estat propi?" Què té Arenys que en surtin tantes idees?
D'aquí a poc, la gent anirà mirant quin bitllet no està marcat. És una proposta simpàtica, positiva, encomanadissa; una excel·lent alternativa a la crema de fotos.

rosavalles

perfecte!

Enviat per rosavalles el Dll, 19/01/2009 - 04:09

jo també ho trobo una gran idea! ho començaré a fer ja! també podriem fer una combinació de les dues propostes, a un costat "monarquia no" i a l'altre "volem un estat propi"