La comunicació interna i externa municipal.

I l'oposició que s'hi posi fulles!

“Els veïns del Bareu convocats a una reunió dilluns vinent”.Amb aquesta notícia del govern municipal queda molt clar que de participació ben poca. Només la mínima i indispensable i sense tenir en compte a l’oposició.

Ràdio Arenys escriu a la seva Web que “Els veïns del Bareu han estat convocats dilluns 8 d’octubre a les set de la tarda al Calisay per informar-los sobre el desenvolupament de les obres i el calendari que se seguirà a partir d’ara. De moment no es coneix quin representant del consistori assistirà a la reunió.”

Sóc conscient, i d’això ha quedat clarament palès durant aquests primers mesos de legislatura, que la comunicació interna a l’ajuntament i sobretot en l’equip de govern podria ser molt millor.

De fet, el macroregidor de Territori, el qual porta les antigues àrees d’Urbanisme, Medi Ambient i Obres i Serveis, no tant sols no demana còpia de les instàncies que els vilatans , partits polítics, etc, entrem sol•licitant el que sigui, sinò que l’altra dia li vam haver de recordar que el VIA ha entrat cinc instàncies des del mes de juliol demanant informació sobre diferents aspectes i ell no en tenia ni idea d’això.

La justificació: Que ell no és tècnic i que aquestes coses les ha de portar i coordinar el Cap dels Serveis Tècnics. Doncs anem bé, tenint present que aquestes tres àrees acaparen el major nombre d’instàncies que entren i surten de l’ajuntament, per no dir quasi totes.

Em sembla molt bé que es convoqui als veïns del Bareu per parlar-los de les obres de canalització de Pau Costa o del que sigui, ara, demano al govern municipal que no faci demagògia quan diu que es compta amb l’oposició i que es vol que se la faci partícip de la presa de decisions. Abans d’això només els demano una cosa: informació. El més clar de tots, l’Oriol Ferran a l’entrevista que li ha fet aquest mes la revista local L’Agenda.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

xfebrer

Els grups municipals de l'oposició

Enviat per xfebrer el Dg, 07/10/2007 - 22:16

Lluís,

La previsió era fer la reunió el dimecres dia 10 d'octubre, després de la Comissió Informativa on es pensava comunicar-ho als grups municipals.
Per problemes d'agenda i disponibilitat del local, s'ha hagut d'avançar a dilluns, i l'alcalde té previst posar-se en contacte amb els caps dels grups municipals de l'oposició, abans de la reunió de les 7 de la tarda.
Estic completament d'acord amb tu que cal millorar el procediment, i en això hi estem treballant. A vegades la immediatesa dels fets ens va en contra, però això no ha de servir d'excusa.
Gràcies.
xavier febrer