Fortalesa digital

Aquest és el llibre que acabo de llegir, Fortalesa Digital de Dan Brown, editat per Empúries. M'ha decebut bastant, m'ha sorprès poc i més d'un cop he pensat que era eternament llarg.

Feia mesos que aquest llibre corria per casa i ha estat ara que he decidit llegir-lo, però francament, si al 'Codigo da Vinci' no va saber acabar la trama, en aquest (opinió molt personal) no sap ni com buscar-la. Ja us dic que no ha estat el millor llibre que he llegit.

Vaig pensar que seria una bona manera de conèixer el món de la criptografia, però la introducció en aquest món és molt breu, pel meu gust. En canvi, una vegada més es confirma que hi ha algú o alguna cosa que ens té completament fitxats, sigui governamental o militarment.

Us confessaré el tros que més m'ha sobtat:

Dues línies molt primes havien aparegut a la banda exterior dels cercles concèntrics. Semblaven espermatozous intentant penetrar un òvul reticent.

- l'aigua fa olor de sang, senyor! Necessito una decisió. (...)Tan bon punt com aquests dos intrusos s'adonin que el processador principal bastió ha caigut, llançaran el crit de guerra.

Si en vols saber més: http://www.danbrown.com/novels/digital_fortress/reviews.html

Afegeix un comentari nou