Idees pel 2008

Des de fa unes setmanes és en marxa el procés per elaborar el programa electoral d'Iniciativa per Catalunya Verds per les eleccions generals del març del 2008. ICV s'ha proposat tres objectius principals: impulsar la reforma de l’estat per avançar cap a un estat federal fort, potenciar les polítiques socials i incidir en les polítiques medioambientals i la mobilitat sostenible.

Aquest procés participatiu s’ha batejat amb el lema “Idees clares, justes, valentes” i podeu accedir al llistat de 175 propostes que es va fer com a punt de partida i a partir del que tothom pot fer les seves propostes i comentaris: www.idees2008.cat. Aprofito per fer publicitat de les propostes que hem treball des de l'Àmbit de Societat de la Informació i el Coneixement i que veureu que seguim en contra del cànon digital i defensant els estàndards oberts i el programari lliure.

I també aprofito per desitjar a tothom un bon any 2008 amb la nadala que ICV ha enviat aquest any. Com podeu veieu no ens falten bones idees!

Afegeix un comentari nou