La Espe no estima a Gallardón

Gallardón plega. Ho deixa, marxa del món polític cansat de no ser estimat per ningú del PP, o per la branca més dura del Partit Popular.

Alberto Ruíz Gallardón tenia pensat formar part de les llistes per a les eleccions generals per molts motius: el principal, que el seu nom soni com a candidat/substitut de caps de llista. És l'ambició política i les ganes d'avançar i deixar enrere l'alcaldia de Madrid.

El que Gallardón no sabia és que Esperanza Aguirre estava tan atenta als seus moviments. Si ell hi va, jo també. Així de clar.

En Rajoy, que no vol més problemes, exclou els dos noms (Gallardón + Aguirre) i continua fent la seva. Però deixa que plegui el polític més moderat del PP. Ara ens queden Botellas, Aguirres, Sireres, Zaplanas i Acebes que tapen la batuta de l'Aznar. Per a mi la part més casposa, ultradreta i violenta d'un Partit Popular que vol reconquerir el poder, al preu que sigui.

Caldrà mirar qui ocupa la cadira i no oblidem que el número dos de Mariano Rajoy es diu Manuel Pizarro.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

aurora

Mira.....tots a fer

Enviat per aurora el Dc, 16/01/2008 - 23:51

Mira.....tots a fer punyet...............es
És le primer que m'ha vingut al cap..................voldria poder passar sense pensar en aquesta gent d'una pun...........yetera vegada
Ja ho he dit