Estic amb l´Associació Amics de Ràdio Arenys

De la mateixa manera que el VIA, vull donar suport a la constitució d’aquesta nova entitat que es crearà a partir de demà dijous 24 de Gener, a dos quarts de nou del vespre, al Calisay.

Dos dels motius pels quals S'ha creat aquesta associació són l'extinció per part del govern tripartit local del Patronat o Organisme Autònom Local Ràdio Arenys, trencant tots els òrgans participatius, de gestió i de funcionament de la Ràdio, passant-t’ho directament a l’alcalde o al regidor de comunicació i sense crear immediatament un nou òrgan de gestió i participació ni concretant el temps d’impàs entre una forma de gestió i una altra.

Així mateix, denunciem el nomenament a dit per part del govern tripartit d’un nou director de la Ràdio sense que això s’hagi consultat al Consell General de Ràdio Arenys.

De fet, jo ja m’hi he adherit a l’Associació i convido a tots els convilatans a fer-ho en suport a la democràcia, en suport a la llibertat d’expressió, en suport a la pluralitat en la gestió i en contra sobre decisions dictatorials que recorden altres temps.

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

Lluís, quan dius "denunciem

Enviat per Esperanceta el Dc, 23/01/2008 - 15:08

Lluís,
quan dius "denunciem el nomenament del director..", qui sou? els Amics de la Ràdio? o el VIA?

Jo potser també m'hi adheriré.

Oriol

Lluís Blanchar

Hola Oriol. Parlo a títol

Enviat per Lluís Blanchar el Dc, 23/01/2008 - 21:59

Hola Oriol.

Parlo a títol personal y com a portaveu del grup municipal de VIA. No puc parlar en nom de l'Associació perquè primerament encara no està constituida i segon no tinc intenció d'entrar en el seu òrgan directiu. Només vull formar part del seu col·lectiu.

Per altra banda comento que jo m'hi he adherit, a títol personal, a la nova Associació.

Espero que hagi quedat aclarit el teu dubte

Lluís Blanchar

Joaquímros

Cal un cami mes adient

Enviat per Joaquímros el Ds, 26/01/2008 - 09:06

Hola Lluis,

La situació de una gestió poc adient que semble venia patint Radio Arenys, era evident que calia resoldre amb mides urgents, amb una millore i normalització, dels seus continguts i formes.
La forma com se produït la extinció del Patronat/Organisme Autònom Local , no es manera de resoldre el problema que segurament havia, el nomenament a dit de un nou director, desmereix aquesta actuació municipal, ja que calia crear un nou òrgan de gestió provisional.
Un mitjà de comunicació com Radio Arenys, que te que recollir el pensar de tot un poble, no pot resoldre el seus problemes amb actuacions prepotents, sense concreció del temps de durada de la nova situació, que espero que sigui corta.
Per tant Lluis Blanchar estic d'acord amb el teu escrit, amb l'esperança que no quedi el seu contingut, condicionat a expectes estrictament polititzats.

jo@quím

Toni Tomas

Honestetat per part de Tots....

Enviat per Toni Tomas el Dv, 25/01/2008 - 18:31

...a titol personal o de grup.
Si l'Asociacio d'amics de Radio Arenys, la formen el 10% de la seva audiencia, benvingude la Asociacio.
Si es promou des de dins de la mateixa Radio, alguna cosa far olor de podrit a Dinamarca !.
I aixo no te res a veure amb el si o no, a la defenestracio del Patronat.