Amb la Generalitat tornem a topar i ens supeditem a ACESA

La Generalitat comença les obres del pas en el nus de Vallvidrera per connectar peatonalment els dos Arenys per la Riera, a la zona de l’Autopista C-32.

El projecte a executar porta la oposició dels dos Arenys; de fet s’han aprovat mocions respectives a cada ajuntament demanant que el pas important es faci pel costat de ponent, ja que així es podria connectar la banda de ponent d’Arenys de Mar amb Can Jalpí; connexió més lògica.

El projecte només fixa uns passos soterranis a Llevant i passa totalment de les de ponent. El fet de fer uns passos soterranis tampoc m’acaba d’agradar, ja que tot i que aquests es poden il•luminar, la sensació d’inseguretat quan algú hi passi, sobretot de nit, serà important. I més tenint present que aquella zona és una zona poc habitada i amb molt poca afluència de gent.

El que sí es millora és l’ampliació de voreres, però sempre a Llevant, cosa que no soluciona massa la problemàtica.

Sorprèn la nota de comunicació que hi ha penjada a la WEB de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, ja que no es parla sobre la moció aprovada ni la reivindicació aprovada per unanimitat per part de tots els grups municipals a la qual es demanava actuació al costat de ponent (costat Caldes).

Potser perquè qui executa la obra és el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, la qual té el mateix color que el govern municipal local.

Demano que en qüestions com aquesta no tinguem present la política i sí l’interès comú. Interès que coincideix entre el dos Arenys.

Crec que no s’està apretant suficientment a la Generalitat i sempre quedem supeditats al que digui ACESA, per la qual cosa demano que la moció aprovada no quedi en això i el govern local ens expliqui què s’està fent per aconseguir els passos a la banda de Caldes.

Afegeix un comentari nou