Zona d'aparcament a l'hospital de Calella

Avui he acompanyat al meu pare al metge, a l'especialista, per entendrens. Teníem temps, ni molt ni poc, el just. Hem enfilat per l'autopista i amb un 'moment' ens hem plantat a l'hospital.

Aquí ens hem quedat garratibats, parats i fotuts. La zona d'aparcament era un munt de cotxes fent voltes, amunt i avall, buscant el que es busca en aquestes zones, un espai per aparcar. Tot era ple, ni un lloc lliure, res de res. A la tercera volta, hem vist que molts 'pacients' decidien deixar el cotxe amb el conductor i repartir-se: un al metge i l'altre a passejar amb l'auto fins a trobar un lloc on deixar-lo.

En el nostre cas no podíem prendre aquesta opció perquè jo no puc conduir, avui.

També teníem l'opció d'aparcar al costat de la carretera (a prop del tanatori) però estar prohibit i a una hora concreta un polícia (no sé de quina marca: mosso, urbà, nacional...) es dedica a posar multa a tots els vehicles 'mal estacionats' i no ens hi hem emmerdat. Tot i no tenir lloc 'reglamentari' per aparcar perquè el lloc ha quedat petit i ells (els polícies) ho podien veure!

Per sort, mentre voltavem no ha arribat cap ambulància a urgències i podies fer maniobres i 'maniobretes' per girar. No vull ni pensar en el 'merder'!

A hores d'ara aquest problema s'hauria d'haver solucionat, no sé de quina manera perquè a mi no em paguen per això, no és competència meva, que dirien els de l'administració.

Sí que podria deixar el cotxe a Hortsavinyà, però és que el meu pare ho té difícil per caminar (en aquests moments). Tampoc em cal aparcar davant la porta, em serveix una zona per aparcar senzilla, sense gaires compliments!

Resumint, hem arribat tard al metge, a l'especialista i hem deixat el cotxe molt ben aparcat perquè hem vist gent d'Arenys... i el poble fa poble!

Afegeix un comentari nou