Air Berlin

Llegeixo al bloc d'en Partal que ja circula una campanya de mails demanant que enganxem aquesta imatge manipulada d'Air Berlin.
Per què? pels comentaris despectius contra el català fets pel director de la companyia en un article publicat a la revista que aquesta edita (i que es reparteix entre els viatgers). Més informació aquí

Jo no he rebut el correu, però ho he llegit i he pensat que també volia col·laborar...i ho faig!

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Aufe.

Hola waropa, Air Berlin es

Enviat per Aufe. el Dv, 06/06/2008 - 13:59

Hola waropa,

Air Berlin es una companyia cutre i salsitxera com n'hi ha poques i, a la vista de la noticía, "Herr Direktor Hunold" està a l'alçada d'aquesta "empresa". Diumenge passat vaig fer el vol BCN-Mallorca-Deutschland per primera -i darrera- vegada amb Air Berlin i no em sorprén res ja, doncs tracten als passatgers com "carrega de vol" o bestiar i permeten lliurement que s'ompli un avió amb gent beguda. La cosa feia un tuf considerable.

Poc recomanable, en resum.

Malgrat tot em sembla massa ofensiu incloure una svastica en el logo, crec que és barrejar les coses de forma injusta.

Salut!

Aufe

Esperanceta

Air Berlin

Enviat per Esperanceta el Dv, 06/06/2008 - 15:54

Jo també ho he pensat això de l'svastica. Diria que moltes vegades 'relacionem' alemanya amb aquest símbol i és evident que no tots els alemanys/es s'hi identifiquen...oi?

Gràcies pel comentari.

Waropa

Catberlin

Boicot air Berlin

Enviat per Catberlin el Dg, 08/06/2008 - 20:42

no patiu el tema de la svastika no es desmesurat mostra la realitat. Molt sovint la veritat es dolorosa. Si senyors els nazis estan a l'ordre del dia si no que ho preguntin als pobres valencians que ho pateixen dia si i dia també.