Una bona gestió

Deixeu-me que ho digui jo mateix (no diré allò de que "sinó rebento"). A Platja Cassà s'ha acabat una obra llarga i conflictiva i ha acabat amb molt bona nota. L'obra final ha superat el projecte original. Felicitats a l'Àrea de Territori i als tècnics que hi han participat i que han estat hàbils per gestionar els imprevistos i poder millorar, per exemple, les voreres (que no creixen, elles soles un metre, aprofitant l'avinentesa).

Oriol

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Aufe.

Felicitats!

Enviat per Aufe. el Dm, 10/06/2008 - 13:50

Ei Oriol

La veritat és que a la vista del que s'ha fet a la Platja Cassà, un tendeix a pensar que "Déu existeix" i que tot és possible. Que aquella entelèquia que hom usa sovint per esmentar les administracions d'ambit estatal (carreteres, costes, etc) no és més que un gegant amb peus de fang, i que -amb cintura- és possible torejar-los a tots per aconseguir coses positives per Arenys, con el que s'ha fet amb el giratori i les voreres a Platja Cassà, amb temps record i amb discreció (potser aquest és un dels secrets).

Ara, a per la C-61!...és el mateix "gegant" no? Potser ajudat per uns quans "capgrossos" ;-))

Salut

Aufe

@oriolferran

La discreció estic segur

Enviat per @oriolferran el Dc, 11/06/2008 - 16:21

La discreció estic segur que és part del secret... encara que costa mantenir-la quan hi ha molt de soroll. I això no ha de voler dir falta de transparència.

gràcies.

oriol

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

Aufe.

El soroll barroer mai és

Enviat per Aufe. el Dc, 11/06/2008 - 17:20

El soroll barroer mai és mut, sovint és sord -perque mai no ha aprés a escoltar ni vol fer-ho-, i de vegades és cec -perque només el mòu l'ànim de distorsionar.

Peró hi ha altres sorolls -també incòmodes a l'oïde, cert- que son en realitat sons mal articulats que es poden afinar amb el temps -i la pràctica- per assolir quelcom útil, una melodia. Aquests porten dins seu una mena d'ordre inherent que cal saber percebre, amb seny i paciència.

Salut i endavant!

Aufe

isabel

Que ho fas de bé això!

Enviat per isabel el Dv, 13/06/2008 - 13:28

Corontxus Aufe!

Mira que t'expliques bé i bonic!

Per cert! El nou aspecte de Platja Cassà un encert, i el giratori, ara que començo a circular sobre rodes també. Felicitats als responsables siguin d'on siguin i pensin el que pensin!

Una abraçada!

Isabel Artero