En Bassas deixa 'El Matí'

Es notava a l'aire que alguna cosa passava. I es que l'Antoni Bassas ha anunciat (a les 11.55 hores) que la propera temporada la seva veu no sonarà al capdavant de 'El Matí de Catalunya Ràdio', el programa de ràdio més seguit a Catalunya.

És clar que una es queda molt fotuda perquè per a mi en Bassas (en algun moment) ha fet d'altaveu del poble, parlant de temes complexos, dient les coses pel seu nom i denunciant fets irregulars que ens afectaven a tots/es. Molts cops el senties com a veí, no només com a periodista.

En Bassas ha explicat que plega per 'discrepàncies amb la direcció', però els ocells de la Diagonal canten altres raons. Siguin les que siguin, ell ha estat molt diplomàtic i no ha donat gaires 'pistes' ni del perquè plega, ni de com pinta el seu futur professional. El que ha deixat clar és la data de l'últim programa, el 18 de juliol, dia de caigudes i mal tràngols... mal presagi?

Bé, espero que el camí professional no l'allunyi del món de la comunicació on hi té moltes coses a fer, on el seu criteri i honestedat el fan un bon periodista i comunicador, perquè sap escoltar i perquè sap quan ha de parlar. Espero que tingui sort!

Arxiu MP3 de VilaWeb:
http://www.vilaweb.cat/media/attach/vwedts/docs/audio/fibassas.mp3

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Lluís Blanchar

Lamento aquesta notícia

Enviat per Lluís Blanchar el Ds, 28/06/2008 - 11:35

Lamento aquesta notícia atès que sóc oient habitual d'en Bassas i del Matí de Catalunya Ràdio.

Espero que continui fent ràdio i fent-la en aquest horari per tal de seguir amb el costum d'anar a treballar escoltant-lo sempre que puc des del cotxe.

Tant de bo qui decideix ho tingui en compte i acabi arribant a un acord amb ell. Sempre és millor en Bassas a la Ràdio Pública com a principal feina que no pas a un altre mitjà.

Tot i que siguis del Barça (ningú no és perfecte), em sembles un dels millors professionals de la Ràdio. De fet, penso que el nostre periodista local, l'Enric Sierra li ha agafat alguns tics positius i interessants.

Lluís Blanchar