Entre el Somontano i el Reino de los Mallos

L'estiu és ple de bons moments i petits plaers com el que ens proporciona el bon vi. Aquests dies ens hem instal·lat a Casa Oliban per començar a 'crear' una petita ruta per les bodegues més significatives i properes a Osca i Arbanies.

Tots els cellers ens queden a prop, però ja que tenim a tocar la part del Somontano, a Barbastro, ens deixem caure per les vinyes de les bodegues Lalanne i tastar el seu vi. Amb visita concertada prèviament podrem escoltar la llarga història d'aquesta família dedicada al cultiu i elaboració de vins blancs, rosats i negres. Tot un luxe que després cal gaudir a casa tranquil·lament!

Ja que tenim temps i la cosa promet ens acostarem fins a Murillo de Gállego, un petit poblet on es cultiva el Reino de los Mallos. Aquesta bodega, que també es pot visitar trucant prèviament, treballa per oferir un vi de qualitat. La producció de cada collita és magnífica ja que aconsegueix un producte excel·lent i intens.

Aquestes són algunes de les propostes que us fan des de Casa Oliban, a Arbanies, la resta no continua com sempre: ho han millorat!

Afegeix un comentari nou