3 temes: dones i esport, arenys.cat i Xavi Mir

1- Amb l'Associació de Dones i els Museu d'Arenys ja hem començat a treballar per a l'exposició del 8 de març de 2009. Aquest any, deixem escoles, fils i agulles per passar-nos als equips esportius femenins, diferents categories i disciplines i tres èpoques: franquisme, transició i actualitat. Serà una bona manera d'anar descobrint esports i esportistes, segur que un cop més certificarem que s'ha fet feina, però en queda molta per fer (encara).
Per 'endinsar-nos' en el món de l'esport arenyenc hem preparat una trobada amb les entitats esportives, però també unes xerrades amb dones de diferents edats:
. 23 d'oct: període del Franquisme (+ de 45 anys)
. 13 de nov: període de la Transició (entre els 30 i 45 anys)
. 11 de des: període actualitat ( menys de 30)

Totes les trobades les farem a la sala d'entitats del Calisay de 7 a 8 del vespre. No cal dir que tothom qui pugui aportar informació o testimoniatge, hi és convidat.

2- Com sempre tenim la col·laboració dels mitjans de comunicació locals, els altaveus que anuncien el projecte i l'objectiu d'aquest.
Arenys.cat ens acompanya (sempre) en el camí de muntatge de les exposicions, perquè (ara mateix) són el referent com a xarxa local de comunicació. I parlant de noves tecnologies, a la notícia hi han incorporat una breu entrevista amb la Neus Ribas, directora dels Museu d'Arenys, en vídeo. Personalment, penso que (aquesta eina) l'han utilitzat de manera molt encertada, breu i aclaridor. No calen moltes paraules ni parrafades per explicar aquest projecte.
Us convido a veure aquest vídeo i d'altres que acompanyen les notícies d'arenys.cat, aquest és l'enllaç:
http://arenys.cat/node/1395

3- Tanco l'apunt d'avui parlant del Xavi Mir. Aquest matí m'ha enviat un correu amb l'arxiu on hi he pogut escoltar el seu espai al programa 'La Placeta' de Ràdio Arenys. Un cop a la setmana, en Xavi, parla de blocs catalans i un dia van parlar d'aquest, el Waropa. Sorpresa agradable, gràcies (un cop més) per destacar aquest bloc i alguns dels escrits.

Bé, marxo amb un atac de 'xuleria' d'aquells que poden durar mitja vida...

Afegeix un comentari nou