Quatre trens per hora, en cada sentit!

La fotografia és del primer tren que ha arribat a Mataró, després d'una hora llarga, i que ha seguit cap a Blanes. Fixeu-vos amb l'expectació que l'esperen els viatgers a l'andana.

La Isabel ja ha comentat el vídeo que he pujat mentre esperava i que no he pogut acabar de comentar perquè s'ha posat a ploure més fort i m'estava quedant xop. Hi ha hagut una estona que no arribava cap tren de Barcelona i tampoc en sortia cap, fins i tot n'han tornat un que no ha arribat a Vilassar. El punt surrealista el donava la megafonia que anunciava l'avaria i ens consolava dient que es garantien els 4 trens en cada sentit!.

Quatre trens en cada sentit? Aquest és el trànsit de les "hores punta" que tenim cap a l'Alt Maresme des de Mataró: els dos que van a Calella i els dos de Blanes/Massanet. La realitat ha estat una altra i, malgrat haver-hi trens aturats i buits, a les vies de Mataró, ningú ha tingut la capacitat de posar-ne un en servei per buidar l'estació de Mataró, i com a mínim, restablir el servei cap al nord (si l'avaria era al tram cap a Barcelona). Aquesta capacitat d'improvisació només l'he viscut una vegada que la línia va quedar tallada entre Arenys i Canet, i algú, encertadament, va decidir que un tren que anava a Blanes tornés cap a Barcelona, després d'avisar al seus viatgers (que també podia haver-ho fet sense avisar-los)

Avui, potser no he estat prou atent però no he detectat fets paranormals... potser perquè no estava prou motivat. Espero que la Gemma, amb qui hem compartit andana afegeixi algun comentari. I la noia de Blanes que havia sortit a les 3 de la tarda cap a Barcelona i anava al tren que a quedat a mig camí de Vilassar i a quarts de sis de la tarda ha canviat d'andana i ha decidit tornar cap a casa.

El primer tren cap Arenys (i Blanes) ha passat a 2 quarts i mig de sis de la tarda. Els qui venien de Barcelona (el meu oncle Lluís) l'havien agafat a Catalunya a un quart de cinc de la tarda... i la tempesta, encara no havia començat.

6 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Isabel Roig

sense paraules

Enviat per Isabel Roig el Dm, 28/10/2008 - 18:22

Quina força té el só ambient... aquí si que no cal veu en off, ni periodistes, ni declaracions d'afectats... el vídeo s'aguanta sol.
Una quotidiana tragèdia de les nostres rodalies!!!

I jo on devia ser que no he pogut donar-ne fe en viu i en directe??.
Et recomano un grup de facebook de gent cabrejada amb la RENFE. Jo ja hi formo part..

Esperanceta

Company, ahir vaig agafar el

Enviat per Esperanceta el Dc, 29/10/2008 - 07:54

Company, ahir vaig agafar el tren, mati 6:57 Arenys Mataró, cap problema, migdia tornada amb tren Mataró Arenys 13:53, cap problema.

waropa

sort!

Enviat per waropa el Dc, 29/10/2008 - 08:13

És el que vaig tenir jo ahir a la tarda. Mentre tu i la Gemma xerraveu a l'estació de Mataró, jo arribava a Sants per agafar el tren cap a Blanes...amb una puntualitat sorprenent!!

Va com va, tu!

Salut i memòria

Bernat Salbanyà

indignant

Enviat per Bernat Salbanyà el Dc, 29/10/2008 - 16:44

Avui seré breu:

Ahir, vaig sortir de la facultat corrents a les 18.30 per arribar just al que passa a les 18.42 per sants... (ara ho han passat a i 48, em sembla)..

van passar dos trens de terrassa, dos de manresa, dos de martorell i un de vic.. de mataro/calella/blanes/maçanet.. cap. Només anaven dient per megafonia que portaven retard i prou. Al final. Amb una hora de retard, va venir un tren de maçanet. Vaig arribar a casa a les 20.35, i avui, com ahir, n'he marxat a les 6.45.

si ja dic jo.. que visc a la renfe.. jeje

@oriolferran

La repetida

Enviat per @oriolferran el Dij, 30/10/2008 - 12:21

coi, penso que és la mateixa enganxada que he comentat, però una estona més tard. O sigui que la waropa fa salvar-se entre la primera parada i el buit de després. Bé que hi farem.

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

@oriolferran

L'avaria inexistent

Enviat per @oriolferran el Dij, 30/10/2008 - 12:26

En Manel Cuyàs, a l'edició d'ahir d'El PUNT, explica el seu viatge amb tren el dia que fa 160 anys del primer ferrocarril de Barcelona a Mataró

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3046355

I al tanto, que també explica fets paranormals:

- "Dimarts el fenomen es va repetir..."
- "Els afectats d'al·lucinacions anem en augment..."

Això portarà cua....
:-)

www.arenyautes.cat/pau-i-bits