L'Assemblea

He estat una estona a la sala de premsa acabant el segon apunt. Després d'una pausa per anar a fer un entrepà ja tornaven els periodistes dels diferents mitjans per encara la tarda. La conversa que he caçat al vol era sobre fins quina hora podia durar les sessions de la tarda... resignat un li deia a l'altre que "no sortirem pas abans de mitjanit". Ara és mitjanit i espero que ja hagin acabat i siguin camí de casa, perquè demà hi han de tornar.

Jo ja sóc a casa. I se m'acumulen una pila d'imatges d'una jornada intensa. El matí ha estat un procés ordenat, amb principi i fi a l'entorn del balanç de gestió. La tarda ha estat molt més desordenada. Una pila d'informacions i converses curtes, més llargues, entretallades... tornem-hi. Una mica com les sessions de les comissions amb les esmenes aprovades, rebutjades, transaccionades... pactades.

De tot aquest allau d'informació directa, o entrelínies, em faig un seguit de preguntes que algunes ja tindran el seu desllorigador demà mateix i d'altres els propers mesos.

M'ha agradat estar aquesta estona a la sala de premsa... evidentment, m'ha recordat èpoques de sessions maratonianes i correcuites per redactar la crònica o entregar les peces a temps per sortir a l'Informatiu. També avui intentava fer memòria de l'Assemblea d'ICV que vaig anar a la facultat d'Econòmiques, que també em sembla que fa uns quants anys. Això de passar els 40 (i una mica més) no perdona i t'agafen uns punts nostàlgics un pel perillosos.

Afegeix un comentari nou