Els secrets de Montserrat

Fantàstic thriller, que m'ha ajudat a fer el trajecte Arenys-Barcelona molt més amè i entretingut. És 'El Quart Reich. El secret de Montserrat' de l'escriptor Francesc Miralles, editat per Edicions 62.
Leo Vidal, periodista americà d'investigació, rep una important quantitat de diners de mans d'un misteriós mecenes per elaborar un informe sobre els rics fons nazis durant i després de la Segona Guerra Mundial. Després de seguir diverses pistes per Suïssa, Japó i Barcelona, Vidal troba indicis que una poderosa organització d'extrema dreta està preparant diversos cops d'estat per tal d'instaurar un nou règim mundial. La troballa d'una enigmàtica fotografia inèdita sobre l'expedició del cap de les SS a l'abadia de Montserrat sembla contenir la clau de la trama.

M'ho he passat d'alló més bé mentre anava amunt i avall, fins i tot he agraït els retards de la Renfe, perquè em 'regalava' més temps per llegir. És un novel·la que enganxa, ben escrita i amb una trama (també) ben pensada i planificada. Qui no ha pensat mai en voltar el món cercant la veritat!!

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Isabel Roig

1 any en un bloc

Enviat per Isabel Roig el Dg, 28/12/2008 - 10:15

Waropa:
Ahir estava escoltant la ràdio mentre em dutxava (és un costum que no perdo mai) i vaig sentir l'entrevista al responsable del bloc http://atrapalopuntoblog.com/ i vaig pensar amb tu.

Resulta que fan un concurs de relats i es tracta de resumir un any en un apunt de bloc. I ja t'hi veia.... amb un dels teus relats intel·ligents, divertits, àcids, realistes, encertats....

I ja t'imaginava fent un dels teus post, enviant-lo a http://atrapalopuntoblog.com/ i guanyant el viatge a Nueva York!!

A arenyautes som molts (em consta) que seguim les teves cròniques a la xarxa.. perquè no t'hi animes i qui sap....

Apa, que queden pocs dies (acaba el 31 de desembre!

Isabel Roig