L'Home dels Nassos... i 2009! Som-hi!

Quins nassos! I que bons que són els d'Antaviana! I cada any ens ho demostren una mica més! Avui ha arribat la seva esperada nadala (no se la pot definir de tradicional sinó, justament, d'esperada). I s'han tornat a superar... que gamberros! Ens han fet el calendari de l'Home dels Nassos!

Els d'Antaviana han aconseguit el calendari de l'Home dels Nassos. Tot el que fa, durant l'any, la persona més misteriosa del nostre costumari. Hi ha indicats els dies nefastos, els normals, els de transició i els fantàstics i moltes més coses i cosetes de dia a dia d'aquest personatge, que, justament avui, ha tingut el seu dia d'activitat més frenètica. Encara que en el seu dietari només apunta, pel 31 de desembre; "Anar a fer un tomb..".

Com l'Home dels Nassos avui hem treballat i ara mentre estem preparant-nos per acomiadar l'any, desitjar-vos a tothom un bon 2009. Que només sigui bo en tinc prou, sobretot amb tantes boires que hi ha a l'horitzó. Que tingueu un bon any! i que el podem gaudir cada dia, tant bon punt soni la darrera campanada.

Afegeix un comentari nou