De 'Pa amb xocolata'

Aquest any servirà per descobrir escriptors/es la majoria catalans/es. Amb aquest objectiu arreplego 'Pa amb xocolata' de Teresa Roig editat per Alisis d'Ara Llibres.

La història la trasllada fins a Agramunt, durant la Guerra Civil espanyola, entre torrons i xocolata, especialitat del municipi. Una mica d'amor, uns grams d'intriga, molta amistat i un munt de coratge. Així ens van explicant la crònica d'una família catalana durant la Guerra dels 3 anys.

Després de llegir aquest llibre, aquest cap de setmana m'he arribat fins a Agramunt, amb vent i tot. El poble (gairebé ciutat) no és el mateix que descriu l'autora al seu llibre, però els senyals de torrons i la flaire de la xocolata es deixaven captar.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Aurèlia

Jo tenia parents d'Agramunt

Enviat per Aurèlia el Dc, 28/01/2009 - 09:27

Jo tenia parents d'Agramunt i el cert és que he reconegut en el llibre anècdotes reals i fets de l'època i m'ha agradat molt. Trobo que és molt honest, emotiu i està molt bé que desperti l'interès per una vila tan maca i amb tant per oferir als visitants. Us recomano la lectura i que, si pot ser, l'acompanyeu d'un bocí de xocolata a la pedra.